juli 5, 2018 5:31 pm

FYSIODANMARK RANDERS BLIVER SUNDHEDSPARTNER I RANDERS FC

Randers FC og FysioDanmark Randers har skrevet under på en 3-årig aftale, der skal optimere det fysiske setup i klubben.

Siden 2016 har FysioDanmark Randers været sponsor og samarbejdspartner i Randers FC. Det fortsætter de med i de kommende tre år, hvor de tilmed opgraderer, så de går fra at være sølvsponsor til at blive guldsponsor.
FysioDanmark Randers bliver desuden sundhedspartner i klubben og vil dermed være med at optimere det fysiske setup for både Superliga-holdet og ungdomsholdene.

Derudover bliver FysioDanmark Randers samarbejdsklub-partner i de kommende tre år, og vil have fokus på at give de mange fodboldspillere i Randers FC’s samarbejdsklubber gode råd via videoer og andet materiale om skadesforebyggelse, træningsøvelser mv. – og selvfølgelig muligheder for god fysioterapeutisk behandling hvis uheldet er ude.

– ”Vi er glade for at have lavet en aftale med FysioDanmark Randers, der giver begge parter god værdi. Samarbejdet giver virkelig god mening for begge parter, og jeg er sikker på, at det er endnu et godt skridt for Randers FC i forhold til at vise, hvordan vi i lokalområdet kan bruge hinandens kompetencer bedst muligt”, siger Randers FC’s salg- og marketingchef Morten Hørby Andersen om aftalen.

– ”Vi er glade og stolte over vores samarbejde med Randers FC igennem de seneste år, og ser det som en ære, at vi nu kan kalde os Sundhedspartner i klubben. Som den førende fysioterapiklinik på eliteidrætsområdet, er det naturligt at vi også er helt tæt på den største eliteklub i byen. Vi har både udstyr og kompetencer, der er attraktivt for superligaspillerne, og dermed ”risikerer” man også som bruger af FysioDanmark Randers, at der i de kommende år vil sidde en Randers FC-spiller ved siden af en i venteværelset”, siger medejer af FysioDanmark Randers, Atle Røstad med et smil.