Behandling hos FysioDanmark Randers

Fysioterapi behandling

Vi lægger vægt på god kommunikation, høj faglighed, omhu og nærvær.

Der er typisk 5 trin i dit behandlingsforløb:

- Udrede, hvad du fejler og hvorfor
- Information om din skade og plan for din behandling
- Behandling, der sigter mod at reducere/fjerne dine gener
- Genoptræning, rettet mod et niveau, der reducerer risikoen for at skaden opstår igen
- Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag.

Fysioterapeutisk undersøgelse

I FysioDanmark Randers bygger den fysioterapeutiske behandling på en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Du skal regne med min. 30 min. til første undersøgelse og behandling. Det skal sikre, at der er tid til at skabe en grundig forståelse for din skade og hvordan vi kan hjælpe dig.

Dit mål er vores mål

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.

Genoptræning | FysioDanmark Randers

Skræddersyet genoptræning

Vores overordnede tilgang til fysioterapi har altid været baseret på aktivitet. Det betyder, at du sideløbende med din behandling, ofte vil blive sat i gang med aktiviteter, med det formål at styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen.

Fra uvaner til gode vaner

I mange genoptræningsforløb handler det om at bryde nogle uvaner og erstatte dem med vaner, der er bedre for dit helbred og din generelle sundhed.

Det kan være alt fra den måde, du sidder på, går, står eller løfter på – ja i det hele taget bevæger dig på – måske var der en grund til, at du fik din skade. Ændrer vi ikke på det, er der en stor risiko for, at din skade kommer igen – eller at du kan have svært ved at komme af med din skade.

Genoptræning adskiller sig fra almindelig fitness træning ved, at forløbet er tilpasset netop dig og din skade . Dette er kun muligt, når genoptræningen tager udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og en løbende justering undervejs i din behandling.

Vederlagsfri fysioterapi

Er du af lægen henvist til vederlagsfri fysioterapi vil du blive tilknyttet en fysioterapeut med speciel interesse og kompetencer inden for det neurologiske eller rheumatologiske område.

Læs mere om vederlagsfri fysioterapi 

Specialbehandlinger

Udover traditionel fysioterapeutisk behandling tilbyder FysioDanmark Randers også en række specialiserede behandlingsformer: