Behandling af idrætsskader hos FysioDanmark Randers

Idrætsskade behandling

Idrætsskader inddeles i to typer; akutte idrætsskader og overbelastningsskader.

Til begge typer af idrætsskader undersøges du af en fysioterapeut med speciel interesse og kompetencer inden for idrætsskader og genoptræning.

 

Har du en akut idrætsskade?

Fysioterapeuten vil undersøge dig, stille en diagnose og informere dig om behandlingsmuligheder og forløb. I klinikken findes mange muligheder for at speede vævshelingen op samt lindre smerten, bl.a via laserbehandling, ultralyd og tapening og støttebind. Så snart vævet og smerterne tillader det,  vil der iværksættes en genoptræningsplan.

 

Har du en overbelastningsskade?

Fysioterapeuten vil udover at stille en diagnose også prøve at finde frem til årsagen til idrætsskaden. Behandlingen af skaden kan være manuel behandling på briks (vævsbehandling, bandager/tape, mobilisering, udspænding mm.), elektroterapeutisk (laser, ultralyd, chokbølge, compex) eller superviseret træning/genoptræning.

I forbindelsen med genoptræningen vil fysioterapeuten endvidere hjælpe dig med at opnå et mere hensigtsmæssigt bevægemønster, og dermed også forebygge nye skader.

Er det nødvendigt kan vi lave indlægssåler til sko eller give vejledning om fodtøj og aflastende/støttende foranstaltninger.

Vi hjælper dig hurtigt igang igen

Kontakt os hvis du har en idrætsskade som vi skal hjælpe dig med. Du kan kontakte os på: 8642 9061.

Dyrker du sport i en af byens mange klubber, som har lavet en idrætsaftale med klinikken, har du en række fordele som du kan benytte dig af.
Se listen over klubber vi har en aftale med:

Er din klub ikke på listen, så kontakt Lotte Krebs på lotte@fysiodanmark-randers.dk og hør mere om hvordan jeres klub også kan får en behandlingsaftale.

Eliteklinikken

- til dig der ønsker hurtig og professionel hjælp

Du kan vælge at få behandling i Eliteklinikken, hvor vi har samlet vores stærkeste idrætskompetencer. I Eliteklinikken behandler vi byens elitespillere, men vi står også klar til at behandle dig. Alle er nemlig velkomne på Eliteklinikken.

Vær opmærksom på at vores fysioterapeuter i Eliteklinikken arbejder uden for sygesikringen, hvilket betyder at du slipper for at skulle forbi lægen efter en henvisning. Du kan starte din behandling med det samme, så du er hurtigere tilbage til din idræt igen.

Læs mere om Eliteklinikken