Behandling af idrætsskader hos FysioDanmark Randers

Idrætsskade behandling

Idrætsskader inddeles i to typer; akutte idrætsskader og overbelastningsskader.

Til begge typer af idrætsskader undersøges du af en fysioterapeut med speciel interesse og kompetencer inden for idrætsskader og genoptræning.

 

Har du en akut idrætsskade?

Fysioterapeuten vil undersøge dig, stille en diagnose og informere dig om behandlingsmuligheder og forløb. I klinikken findes mange muligheder for at speede vævshelingen op samt lindre smerten, bl.a via laserbehandling, ultralyd og tapening og støttebind. Så snart vævet og smerterne tillader det,  vil der iværksættes en genoptræningsplan.

 

Har du en overbelastningsskade?

Fysioterapeuten vil udover at stille en diagnose også prøve at finde frem til årsagen til idrætsskaden. Behandlingen af skaden kan være manuel behandling på briks (vævsbehandling, bandager/tape, mobilisering, udspænding mm.), elektroterapeutisk (laser, ultralyd, chokbølge, compex) eller superviseret træning/genoptræning.

I forbindelsen med genoptræningen vil fysioterapeuten endvidere hjælpe dig med at opnå et mere hensigtsmæssigt bevægemønster, og dermed også forebygge nye skader.

Er det nødvendigt kan vi også foretage en løbestilsanalyse, lave indlægssåler til sko eller give vejledning om fodtøj og aflastende/støttende foranstaltninger.

Eliteklinikken FysioDanmark Randers

Vi behandler både eliten og dig

Vi samarbejder med sundhedsstaben i Randers FC med hurtigere opheling af idrætsskader samt står for al fysioterapeutisk behandling i Randers HK, Randers HH og Elitesports College.
Men selvom du ikke dyrker eliteidræt kan vi også hjælpe dig.
Du vil blive behandlet af de samme dygtige fysioterapeuter og få hjælp af det samme effektfulde udstyr, som heltene fra idrætten.

Behandling af idrætsskader hos Eliteklinikken

Du kan få behandling på Eliteklinikken, hvor vi har samlet vores stærkeste idrætskompetencer. På Eliteklinikken behandler vi elitespillerne fra Randers FC og Randers HK, men vi behandler også dig. Alle er nemlig velkomne på Eliteklinikken.

Læs mere om Eliteklinikken

Har din sportsklub en behandlingsaftale med os..? 

Er du medlem af en af de mange sportsklubber i Randers som har valgt at tegne en behandling aftale med os, så kan du få rabat på behandling.

Tjek om din sportsklub har en aftale med os

Har din sportsforening en behandlingsaftale med os giver vi dig rabat på behandling og en masse andre fordele.

Se dine fordele her