Eliteklinikken FysioDanmark Randers

Velkommen til Eliteklinikken Randers

Eliteklinikken – et unikt tiltag i byen

Vi byder inden for i Kronjyllands eneste specialklinik, hvor vi har samlet de bedste kompetencer og udstyr for at hjælpe dig videre.
Klinikken er beliggende i Arena Randers med gratis parkering lige ved døren.

 

Eliteklinikken tilbyder:

 • Behandling af alle typer skader og specielt idrætsskader
 • Hurtig tid til behandling – du behøves ingen lægehenvisning
 • Undersøgelse og behandling af speciallæge
 • Åben konsultation – du behøves ingen tidsbestilling
 • Nyeste udstyr til diagnosticering og behandling
 • Undersøgelse og behandling via sundhedsforsikring
 • Tilskud fra danmark

SPECIALKLINIK FOR IDRÆTSSKADER

I Eliteklinikken kommer sportsfolk fra alle sportsgrene, og fysioterapeuterne i klinikken varetager behandlingen af bl.a. spillerne i Randers FC, Randers HK, Randers HH og Cimbria Basket.

I klinikken vil du få behandling af de samme fysioterapeuter, som behandler eliten, og de benytter det samme special udstyr til at hjælpe din skade til hurtigere bedring.

 

ELITEKLINIKKEN RANDERS – SPECIAL KLINIK FOR ALLE

Klinikken er åben for alle patienter og alle typer skader – ikke kun idrætsskader.

Vi ser dagligt skader alle steder i bevægeapparatet – og vi er trænet til at hurtigt at vurdere skadesomfanget, behandle skaden grundigt og forebygge, at skaden ikke vender tilbage.

Du behøver ingen lægehenvisning, da klinikkens ydelser er uden sygesikringstilskud. Derved kan du få i gang sat din behandling straks, således du hurtigere er tilbage på arbejdet, studiet eller til idræt.

Du kan benytte din sundhedsforsikring til behandling og er du medlem af danmark, kan du også få tilskud derfra.

 

ÅBEN KONSULTATION – HURTIG OVERBLIK

På Eliteklinikken tilbyder vi åben konsultation helt uden tidsbestilling.

Her er det muligt at få et hurtigt overblik over skaden, en foreløbig diagnose og få lagt en behandlings- og genoptræningsplan.

Klinikken tilbyder et bredt udbud af forskellige behandlingsteknikker og udstyr, herunder chokbølge, Level 4 laser og ultralydsscanning, mens genoptræning foregår i motionscentret i Arena Randers eller i vores hovedafdeling i Niels Brocks Gade. Naturligvis er skadesforebyggelse også en vigtig del af behandlingen. Skulle der være behov for at blive tilset af speciallæge Steffen Skov Jensen, sørger vi for at booke en tid hos ham.

Eliteklinikken har åben konsultation: mandag - onsdag - fredag mellem kl. 8.00 - 9.00.

Eliteklinikken FysioDanmark Randers

ALT SAMLET ÉT STED

På Eliteklinikken kan man få det hele på et sted, en samlet løsning; læger, fysioterapeuter og andre specialister.

Vi tilbyder diagnosticering af idrætsskader ved speciallæge Steffen Skov Jensen, et kendt ansigt i Arena Randers, der arbejder både for Randers HK, Randers HH og tidligere været tilknyttet Randers FC. Man kan mod egen betaling konsultere Steffen Skov Jensen uden forudgående henvisning, lige som også sundhedsforsikringer ville kunne benyttes. Som en del af udredningen tilbyder klinikken også ultralydsscanninger, både ved diagnosticering, men også som led i behandling, så man sikrer sig vævet heler som forventet.

 

TVÆRPROFESSIONELT SAMARBEJDE I ELITEKLINIKKEN

Eliteklinikken FysioDanmark Randers har et bredt tilknyttet netværk af tværprofessionelle samarbejdspartnere, som sammen med fysioterapeuterne kan tilbyde den allerbedste træning og behandling. Vi har diætister, massør, fodterapeut, zoneterapeut og mentaltrænere til rådighed. Fysioterapeuterne kan også hjælpe dig med løbestilanalyse, VO2 max test og laktat test.

Har du en idrætsskade koordinerer sammen med dig de indsatser, du måtte ønske, samtidig med vi også tilbyder en tæt dialog med din træner i klubben, på skolen eller i foreningen. Er du under 18 år skal vi have forældrene med på banen.

 PRISER I ELITEKLINIKKEN
 Egenbetaling  Tilskud fra "danmark"
 Behandling
 Førstegangsbehandling  kr. 320  kr. 133
 Normal behandling  kr. 320  kr.   88
 Ultralyd
 Ren ultralydsscanning  kr. 500  kr. 0
 Ultralydsscanning ifm. behandling  kr. 250  kr. 133 / 88
 Åben konsultation  kr. 100  kr. 0
 Udeblivelse  kr. 275  kr. 0
Speciallæge undersøgelse ved Steffen Skov  kr. 1.375  Afhængig af forsikring

Speciallæge Steffen Skov Jensen - Privathospitalet i Viborg Caprio CFR

Steffen Skov Jensen, Speciallæge, Eliteklinikken FysioDanmark Randers

PRIVATHOSPITAL CAPIO CFR PÅ ELITEKLINIKKEN

Har du en privat sundhedsforsikring kan du få hurtig adgang til privathospital, efterkontrol og genoptræning på Eliteklinikken FysioDanmark Randers.

Med en sundhedsforsikring får du hurtigt den nødvendige undersøgelse og behandling, så dit sygdomsforløb bliver så kort som muligt. Eliteklinikken samarbejder med Capio CFR, det tidligere Viborg Privathospital, om disse ydelser.

Du kan undersøges på Eliteklinikken af ortopædkirurgisk speciallæge Steffen Skov, som har idrætskirurgi og traumatologi som speciale ved hjælp af din sundhedsforsikring.

 

Steffen Skov tilbyder:

 • Ortopædkirurgisk forundersøgelse / konsultation
 • Ultralydsscanning
 • Blokadebehandling
 • PRPp blokadebehandling med eget blodplasma
 • Efterkontrol

 

Yderligere billieddiagnostisk udredning og eventuel operation foregår på Privathospitalet Capio CFR Viborg Stadion Center Stadion Allé 7 8800 Viborg Tlf. +45 8725 0899

Din Sundhedsforsikring skal godkende al behandling forud for dit besøg hos os, så kontakt dit forsikringsselskab for at få afklaret, hvorvidt din forsikring dækker behandlingen. Har dit forsikringsselskab godkendt din skadesanmeldelse, vil afregningen finde sted direkte mellem os og dit forsikringsselskab.

 

For tidsbestilling ring tlf. +45 8725 0899 eller se http://www.capiocfr.dk/

Er du henvist fra din region via det udvidede frie sygehusvalg, vil de ydelser, du modtager hos os, blive betalt af den region, du bor i.

Du er altid velkommen, også hvis du henvender dig som privatperson og således ikke har en betalingsgaranti fra offentlig myndighed eller forsikringsselskab, men du dækker naturligvis selv alle udgifter forbundet med behandlingen hos os. For tidsbestilling ring +45 8642 0055

ÅBEN KONSULTATION

Du er også velkommen til at komme forbi til åben konsultation hvor du får en hurtig vurdering af din skade af en fysioterapeut.

Vi har åben konsultation hver mandag, onsdag og fredag kl. 8.00 - 9.00 (Dog ikke i uge 28, 29 & 30). Her møder du bare op i klinikken og bliver tilset af en fysioterapeut. Det koster 100 kr. og der er ingen tidsbestilling.

BOOK TID

Du kan booke tid til behandling på telefon: 8642 9061.

ADRESSE

EliteKlinikken FysioDanmark Randers
Fyensgade 1, 2. sal
8900 Randers
Tlf.: 86 42 00 55

Følg os på facebook
Anmeld os på Google