NMES behandling | FysioDanmark Randers

NeuroMuskulær Elektrisk Stimulation

NMES er en træning / behandlingsform til genoptræning efter skader, til præstationsfremmende træning og til bedre restitution.

 

Hvem kan have gavn af NMES

Alt fra patienter med neurologiske problemer, kirurgiske patienter til elitesportsfolk kan drage stor nytte af behandling med neuromuskulær elektrisk stimulation. Studier har vist, at NMES kombineret med almindelig behandling forkorter rehabiliteringstiden, dvs. færre samlede omkostninger til behandling og hurtigere tilbagevenden til idræt eller arbejde.

 

Behandlingen

Behandlingen foregår via et lille håndholdt apparat (COMPEX) og nogle elektroder, der placeres på huden. Elektroderne leder svag strøm ind til muskulaturen og stimulerer til muskulær afspænding eller opspænding.

Behandling med Neuromuskulær elektrisk stimulation kan være med til at forbygge tab af muskelmasse / muskelatrofi, nedsætte muskelspasmer, øge eller vedligeholde bevægelighed, forebygge venøs trombose, øge lokal blodcirkulation samt styrke svage eller skadede muskler.

 

Priser for NMES behandling

NMES kan indrages i dit behandlings- og træningsforløb og prisen svarer til den normale takst for fysioterapi behandling. Du køber dine egne elektroder til behandlingsforløbet (sælges i klinikken) og flere vælger også, at leje eller købe et NMES apparat af os, så du kan behandle/træne hjemme hver dag for at opspeede processen. Hør din fysioterapeut om mulighederne.

Se priser for fysioterapi behandling. Mulighed for tilskud fra "danmark"

Køb eller lej apparatet i klinikken

På klinikken kan NMES inddrages i genoptræningen og ønsker du også at booste genoptræningen derhjemme kan du købe dit eget apparat hos os eller leje det med hjem for en periode.

Kontakt klinikken på 8642 9061 for at høre mere eller spørg din fysioterapeut

Book tid til NMES behandling

Kontakt klinikken på telefon 8642 9061 og book din tid i dag.

Se vores telefontid