Eliteklinikken FysioDanmark Randers

Velkommen til vores nye tiltag:

Eliteklinikken – et unikt tiltag i byen

For første gang i Randers samles de eksperter og den specialviden, vi dagligt gør brug af til at behandle byens sportsstjerner.

Den 23. november 2018 slog FysioDanmark Randers dørene op til Eliteklinikken, placeret i Arena Randers, midt i de aktives nærmiljø og i eliteidrættens mekka. Nu er det muligt for alle interesserede at få samme elitebehandling, som de aktive får i klubberne. På klinikken på 2. sal i collegebygningen kan man møde de fysioterapeuter, og læger som behandler eliteidrætten i Randers.

Mere end 25 års erfaring med eliteidræt er samlet i Eliteklinikken, som gennem årerne har behandlet de lokale helte i Randers FC, Randers HK og Randers HH, men også taget sig af de kommende stjerner i ungdomsregi på Randers Elitesportscollege, Randers Talent & Elite og via vores ungdomsaftaler med alle tre klubber. Vi har således oparbejdet en god portion viden og erfaring omkring behandling af eliteidrætsudøvere i alle aldre på allerhøjeste niveau. Nu tilbyder vi vores kompetencer til alle.

Leder af Eliteklinikken er Lotte Krebs, som alene har mere end 15 års erfaring med eliteidræt, og som også er tilknyttet Randers Elitesportscollege og Team Danmark.

ALT SAMLET ÉT STED

På Eliteklinikken kan man få det hele på et sted, en samlet løsning; læger, fysioterapeuter og andre specialister. Vi tilbyder diagnosticering af idrætsskader ved overlæge Steffen Skov Jensen, et kendt ansigt i Arena Randers, da han har været tilknyttet begge håndboldklubber siden deres spæde start, men som også i en periode var tilknyttet Randers FC. Man kan mod egen betaling konsultere Steffen Skov Jensen uden forudgående henvisning, lige som også sundhedsforsikringer ville kunne benyttes. Som en del af udredningen tilbyder klinikken også ultralydsscanninger, både som diagnosticering, men også som led i behandling, så man sikrer sig vævet heler som forventet.

 

ÅBEN KONSULTATION – HURTIG OVERBLIK

På Eliteklinikken tilbyder vi åben konsultation helt uden tidsbestilling. Her er det muligt at få et hurtigt overblik over skaden, en foreløbig diagnose og få lagt en behandlings- og genoptræningsplan. De fysioterapeuter, der til dagligt er i klubberne, vil stå klar til at hjælpe, og en henvisning fra egen læge er ikke nødvendig. Klinikken tilbyder et bredt udbud af forskellige behandlingsteknikker og udstyr, herunder chokbølge, laser og ultralyd, mens genoptræning foregår i motionscentret i Arena Randers eller i vores hovedafdeling i Niels Brocks Gade. Naturligvis er skadesforebyggelse også en vigtigt del af behandlingen. Skulle der være behov for at blive tilset af overlæge Steffen Skov Jensen, sørger vi for at booke en tid hos ham.

Eliteklinikken har åben konsultation: mandag - onsdag - fredag mellem kl. 8 - 9.

 

TVÆRPROFESSIONELT SAMARBEJDE I ELITEKLINIKKEN

Eliteklinikken FysioDanmark Randers har et bredt tilknyttet netværk af tværprofessionelle samarbejdspartnere, som sammen med fysioterapeuterne kan tilbyde den allerbedste træning og behandling . Vi har diætister, massør, fodterapeuter og mentaltrænere til rådighed. Fysioterapeuterne kan også hjælpe dig med løbestilanalyse, VO2 max test og laktat test. Vi koordinerer sammen med dig de indsatser, du måtte ønske, samtidig med vi også tilbyder en tæt dialog med din træner i klubben, på skolen eller i foreningen. Er du under 18 år skal vi have forældrene med på banen.

PRISER I ELITEKLINIKKEN

Egenbetaling Danmark tilskud
Behandling
Førstegangsbehandling kr. 320,- kr 133,-
Normal behandling kr. 320,- kr. 88,-
Ultralyd
Ren ultralydsscanning kr. 500,- kr. 0,-
Ultralydsscanning ifm. behandling kr. 250,- kr. 133 / 88,-
Åben konsultation kr. 100,- kr. 0,-
Udeblivelse kr. 275,- kr. 0,-
Speciallæge undersøgelse ved Steffen Skov kr. 1.375 Afhængig af forsikring
Eliteklinikken FysioDanmark Randers

VELKOMMEN TIL ALLE

Eliteklinikken FysioDanmark Randers glæder sig til at byde nye som gamle samarbejdsklubber og patienter velkommen på klinikken. Vores mål er at være en specialklinik for undersøgelse og behandling af idrætsskader, og skader af anden karakter. Klinikken er den eneste af sin art i Kronjylland.

 

ADRESSEN ER:

Fyensgade 1
8900 Randers
Tlf.: 86 42 90 61