Pas godt på dig selv under graviditeten

Kroppen gennemgå en enorm forandring igennem en graviditet og derfor er det vigtigt at passe godt på den. Vi har stor erfaring med behandling af gravide og de problematikker som en graviditet kan føre med sig.

Fysioterapeut Cecilie Rindom Kristensen / FysioDanmark Randers

Gynækologisk obstetrisk fysioterapi

Har du problmer med bækkenbunden efter fødsel eller har du fået en fødselsskade, så kan Cecilie hjælpe dig. Hun har en specialuddannelse inden for gynækologisk obstetrisk fysioterapi og har hjulpet mange kvinder med efterfødselsproblematikker.

Læs mere

Træning for gravide og efter fødslen

Kroppen gennemgå en enorm forandring igennem en graviditet og derfor er det vigtigt at du styrker den til den store belastning som den gennemgår.

Vi har stor erfaring med behandling af gravide og kvinder der har født. Men vigtigst af alt er det for os at hjælpe til under og lige efter graviditeten med forebyggelse så vi sammen kan undgå komplikationer på grund af manglende træning. Derfor tilbyder vi både hold til gravide og til kvinder der har født.

Graviditetstræning FysioDanmark Randers

Graviditetstræning i varmtvand

Et godt supplement til almindelig træning eller et alternativ, hvis ryg gener, bækkensmerter og lignende giver dig problemer og forhindrer dig i at være aktiv.

Læs mere her

Efterfødselstræning FysioDanmark Randers

Efterfødselstræning i vand

Træningen henvender sig til dig der gerne vil have specialiseret genoptræning efter fødsel

Læs mere her