Behandling af idrætsskader hos FysioDanmark Randers

Idrætsskader inddeles i to typer; akutte idrætsskader og overbelastningsskader.

Til begge typer af idrætsskader undersøges du af en fysioterapeut med speciel interesse og kompetencer inden for idrætsskader og genoptræning.

 

Har du en akut idrætsskade?

Fysioterapeuten vil undersøge dig, stille en diagnose og informere dig om behandlingsmuligheder og forløb. I klinikken findes mange muligheder for at speede vævshelingen op samt lindre smerten, bl.a via laserbehandling, ultralyd og tapening og støttebind. Så snart vævet og smerterne tillader det,  vil der iværksættes en genoptræningsplan.

 

Har du en overbelastningsskade?

Fysioterapeuten vil udover at stille en diagnose også prøve at finde frem til årsagen til idrætsskaden. Behandlingen af skaden kan være manuel behandling på briks (vævsbehandling, bandager/tape, mobilisering, udspænding mm.), elektroterapeutisk (laser, ultralyd, chokbølge, compex) eller superviseret træning/genoptræning.

I forbindelsen med genoptræningen vil fysioterapeuten endvidere hjælpe dig med at opnå et mere hensigtsmæssigt bevægemønster, og dermed også forebygge nye skader.

Er det nødvendigt kan vi også foretage en løbestilsanalyse, lave indlægssåler til sko eller give vejledning om fodtøj og aflastende/støttende foranstaltninger.

 

Vi behandler både eliten og dig

Vi samarbejder med sundhedsstaben i Randers FC med hurtigere opheling af idrætsskader samt står for al fysioterapeutisk behandling i Randers HK, Randers HH og Elitesports College.
Men selvom du ikke dyrker eliteidræt kan vi også hjælpe dig.
Du vil blive behandlet af de samme dygtige fysioterapeuter og få hjælp af det samme effektfulde udstyr, som heltene fra idrætten.

Tjek om din sportsklub har en aftale med os

Har din sportsforening en behandlingsaftale med din klub giver vi rabat på behandling og en masse andre fordele.

Se dine fordele her

Lav en behandlingsaftale med FysioDanmark Randers

Flere og flere idrætsklubber i byen vælger at lave en behandlingsaftale med os for at sikre en hurtig og effektiv behandling af deres medlemmer samt for at have en fast samarbejdspartner i forhold til skader, forebyggelse, træningsoptimering, kostvejledning og meget mere.

Få en behandlingsaftale med os

Eliteklinikken FysioDanmark Randers

Behandling af idrætsskader hos Eliteklinikken

Du kan få behandling på Eliteklinikken, hvor vi har samlet vores stærkeste idrætskompetencer. På Eliteklinikken behandler vi elitespillerne fra Randers FC og Randers HK, men vi behandler også dig. Alle er nemlig velkomne på Eliteklinikken. Husk vi har åben konsultation så du hurtigt og uden tidsbestilling kan få tilset din skade af idrætsfysioterapeuter.

Læs mere