behandlingsaftaler FysioDanmark Randers

Vi inddeler idræts-skader i 2 typer; akutte skader og overbelastningsskader.

Til begge typer skader undersøges du af en fysioterapeut med speciel interesse og kompetencer inden for idræts-skader og genoptræning.

 

Har du en akut skade?

Fysioterapeuten vil undersøge dig, stille en diagnose og informere dig om behandlingsmuligheder og forløb. I klinikken findes mange muligheder for at speede vævshelingen op samt lindre smerten, bl.a via laserbehandling, ultralyd og tapening og støttebind. Så snart vævet og smerterne tillader det,  vil der iværksættes en genoptræningsplan.  

Har du en overbelastningsskade?

Fysioterapeuten vil udover at stille en diagnose også prøve at finde frem til årsagen til skaden. Behandlingen af skaden kan være manuel behandling på briks (vævsbehandling, bandager/tape, mobilisering, udspænding mm.), elektroterapeutisk (laser, ultralyd, chokbølge, compex) eller superviseret træning/genoptræning. I forbindelsen med genoptræningen vil fysioterapeuten endvidere hjælpe dig med at opnå et mere hensigtsmæssigt bevægemønster, og dermed også forebygge nye skader. Er det nødvendigt kan vi også foretage en løbestilsanalyse, lave indlægssåler til sko eller give vejledning om fodtøj og aflastende/støttende foranstaltninger.  

Elite eller motion

Vi samarbejder med sundhedsstaben i Randers FC med hurtigere opheling af skader samt står for al fysioterapeutisk behandling i Randers HK, Randers HH og Elitesports College. Men selvom du ikke dyrker eliteidræt kan vi også hjælpe dig. Du vil blive behandlet af de samme dygtige fysioterapeuter og få hjælp af det samme effektfulde udstyr, som heltene fra idrætten.

Har din sportsklub en behandlingsaftale med os

Flere og flere idrætsklubber i byen vælger at lave en behandlingsaftale med os for at sikre en hurtig og effektiv behandling af deres medlemmer samt for at have en fast samarbejdspartner ift. skader, forebyggelse, træningsoptimering, kostvejledning og meget mere.

Læs mere