Gigalaser

Vi tilbyder som de eneste i Randers Kommune behandling af smerter i muskler og led med et nyt apparat kaldet GigaLaser.

GigaLaseren er en af de mest avancerede terapeutiske lasere i verden og hjælper både på akutte og kroniske skader i kroppen. Den indeholder 36 kraftige lasere og har en dækflade på størrelse med en stor computerskærm. Laseren tilfører kroppen en stor mængde energi og speeder vævshelingen kraftigt op.

Laserlys er koncentreret energi der tilføres kroppen for at ”booste” energiniveauet i cellerne. Derved fremmes kroppens egen helingsproces, så man langt hurtigere kan vende tilbage til sit arbejde eller sport.

GigaLaseren har effekt på rigtig mange diagnoser.

Her er nævnt de primære:

- Gigtsmerter, leddegigt, slidgigt, artrose
- Inflammation
- Overbelastningsskader
- Sportsskader
- Sårbehandling
- Akutte skader som slag, stød eller spark
- Hævelse, muskelsmerter og ledsmerter
- Modicforandringer
- Underlivssmerter

Behandlingsforløb

Ved akutte skader anbefales 2-4 behandlinger om ugen, så hurtig tilbagevende til sport eller arbejde muliggøres. Ved mere kroniske tilstande anbefales behandling ca. 1-2 gange ugentligt.

Behandling med GigaLaser foregår på klinikken i Randers og varetages af fysioterapeuter med særlig viden om behandlingen. En behandling varer mellem 7-23 minutter. Antallet af behandlinger varierer fra person til person og alt efter hvilket problem, der behandles for. Mange oplever væsentlig bedring efter 2-4 behandlinger– men typisk skal man forvente 3-6 behandlinger ved større skader. Der er ingen gener eller bivirkninger ved behandlingen.

Prisen pr. behandling er kr. 200,-. Der ydes ikke tilskud fra det offentlige og dermed er det heller ikke nødvendigt med en lægehenvisning.

Læs eventuelt mere om GigaLaser behandling her