Genoptræning efter skade - FysioDanmark Randers

Har du brug for genoptræning eller har du en genoptræningsplan – så står vi klar til at hjælpe dig.

 

I FysioDanmark Randers har vi har en ambition om at sikre dig en hurtig og effektiv genoptræning i trygge rammer og med højeste kvalitet.

Vi ved, at jo hurtigere du kommer i gang med genoptræningen, jo ”nemmere” bliver din genoptræning. Går der for lang tid inden din genoptræning påbegyndes kan både smerter, muskeltab og funktions-nedsættelse forværres – og forlænge din genoptræning.

Vi bestræber os på at tilbyde dig hurtig igangsætning af din genoptræning – inden for 2-3 dage.

Har du en genoptræningsplan fra sygehuset vil du automatisk blive tilbudt genoptræning i kommunalt regi. Har Randers Kommune ikke ressourcer til at hjælpe dig, har vi en aftale med Randers Kommune, at du kan få lov at gennemføre din genoptræning hos os – dette kræver først tilladelse fra visitationen og herefter kan du påbegynde træningen – maksimalt inden for 7 dage.

Har du en forestående operation kan du med fordel gennemgå et genoptræningsforløb før operationen. Så har du mere at stå imod med under operationen og du vil lettere kunne komme i gang med genoptræningen efter operationen.

Genoptræningen starter med en indledende fysioterapeutisk undersøgelse, hvor vi sammen vil udarbejde et individuelt forløb, således at du bliver udfordret på det niveau, der passer til dig. Din genoptræning kan både foregå via holdtræning på et af vores 40 ugentlige hold eller i vores træningscenter – ud fra et personligt træningsprogram designet efter dine behov og ønsker.

I tilknytning til klinikken har vi 2 holdsale og byens største fysioterapeutiske træningscenter – selvfølgelig med omklædning- og badefaciliteter.
Læs mere om vores træningscenter

 

Book allerede nu tid til din genoptræning på tlf.nr. 86 42 90 61.