Fysioterapi FysioDanmark Randers

 

Aktiv deltager i eget fysioterapi forløb

Hos FysioDanmark Randers gør vi alt for, du ikke føler dig som en "diagnose" – men som aktiv deltager i et målrettet fysioterapeutisk behandlings- og træningsforløb. Vores mål er at give dig den bedste oplevelse hver gang - både til behandling og træning. Via god service, omhu, respekt og nærvær gør vi vores bedste til at imødekomme dine forventninger og behov.

Fysioterapi starter altid med en grundig undersøgelse

Inden vi begynder din behandling, foretager vi en grundig undersøgelse, og er der behov for det, inddrages den læge, der har henvist dig. Alle vore behandlere er fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende med særlig interesse og videreuddannelse inden for en lang række områder. Derudover råder klinikken over en række eksperter indenfor blandet reumatologiske og neurologiske lidelser, idrætsskader, ultralydsscanning, graviditet og bækkenproblematikker, akupunktur, genoptræning og forskellige manuelle behandlingsteknikker

Den bedste fysioterapeut til dig 

I klinikken har vi inddelt os i forskellige teams, så du vil blive tilbudt en fysioterapeut med specielle kompetencer og interesser inden for det område, du skal have behandlet. Er du i tvivl,  så spørg vores kompetente sekretærer, når du booker tid, så hjælper de dig med at finde den helt rette fysioterapeut.

Akut tid

Vi bestræber os altid på at give dig den hurtigste tid. Har du behov for en helt akut tid samme dag, tilbyder Eliteklinikken akutte tider uden forudgående besøg hos egen læge. Her er det også muligt at komme til Åben konsultation mandag, onsdag og fredag 08.00-09.00 helt uden tidsbestilling. Sygeforsikringen "Danmark" yder tilskud til disse behandlinger, men der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Læs om Eliteklinikken her. Vi kan også tilbyde tider i vores filialer i Spentrup og Gjerlev.

Vi glæder os til at møde dig.