Hvem kan få tilskud til fysioterapi

Behandling med tilskud fra den offentlige sygesikring.

FysioDanmark Randers har overenskomst med den offentlige sygesikring.  Det betyder, at en del af ydelserne er tilskudsberettiget, hvis du har en henvisning fra en læge.

Vi har også ydelser, der ligger uden for sygesikringen (fx tape, punkt laser, akupunktur). Se hele listen her

Disse ydelser gives som supplement til traditionel fysioterapi for at optimere din behandling og genoptræning. Herfor beregnes et tillæg.

Er du medlem af ”danmark” gives tilskud til behandling og genoptræning. Se tilskud her

 

Behandling uden tilskud fra den offentlige sygesikring

FysioDanmark Randers er af Region Midt begrænset i antal af behandlinger, som vi må udføre årligt med tilskud fra den offentlige sygesikring.

Patientsøgningen til vores klinik er dog langt større end hvad vi er tildelt af regionen – derfor behandler vi mange patienter uden at vi og patienten får sygesikringstilskud. Det gør vi for at holde ventelisten nede.

Ved behandling uden tilskud fra den offentlige sygesikring kan behandlingen indeholde ydelser, der normalt ikke er indeholdt i traditionel fysioterapi (fx tape, punkt laser, akupunktur). Se hele listen her

Ydelserne kan gives som supplement til traditionel fysioterapi for at optimere din behandling og genoptræning. Disse ydelser er inkluderet i prisen.

Er du medlem af ”danmark” gives tilskud til behandling og genoptræning. Se tilskud her

 

Vederlagsfri fysioterapi

En række personer med kroniske og langvarige lidelser kan få gratis fysioterapi efter særlige regler.

Er du i tvivl, om din lidelse er omfattet af ordningen om vederlagsfri fysioterapi, kan du spørge din læge eller fysioterapeut eller se Sundhedsstyrelsens diagnoseliste her

 

Sygesikringen danmark

Er du medlem af danmark kan du modtage tilskud til både behandling og genoptræning. Tilskuddet udgør for gruppe 1, 2 og 5 knap 2/3 af egenbetalingen.

Se tilskud her

 

Servicekort

Har du et servicekort yder Randers kommune  tilskud til fysioterapi behandling,  typisk op til 85% af egenbetalingen. Satsen står på servicekortet - er du i tvivl, så kontakt din kommune.

 

Forsikringsskader -  brug din sundhedsforsikring

I de fleste tilfælde af arbejdsulykker, arbejdsskader, trafikuheld, fritidsulykker o.l. vil et forsikringsselskab betale lægehenviste behandlinger. Spørg dit forsikringsselskab.

Over 900.000 danskere har en sundhedsforsikring via deres arbejde. Et hold i ryggen, en overbelastet arm eller en forstuvning af foden - mange problemer eller skader er dækket af din sundhedsforsikring. Mange glemmer de har en forsikring eller ikke helt er klar over, hvad den dækker.

I mange tilfælde dækker din sundhedsforsikring både fysioterapi behandling og genoptræning. Spørg din forsikring, hvordan du er dækket.

Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber og vi har forpligtet os til at tilbyde behandlinger med få dages varsel.

Book tid til behandling

Kontakt klinikken på telefon 8642 9061 og book din tid i dag.

Se vores telefontid

Book tid til behandling

Ny patient i klinikken