november 19, 2015 11:22 am

NYHEDER OG JULETILBUD FRA KLINIKKEN

Julen nærmer sig – og vi ønsker at fejre julen ekstra i år. Det skal selvfølgelig komme vores kunder til gode…

JULEKALENDER

Alle arbejdsdage trækker vi lod om en dejlig lille julegave blandt alle fremmødte i klinikken, træningscenter og hos vores samarbejdspartnere. Husk at få dit lod i receptionen.

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF

I november og december måned har vi tilbud på vores Tempur puder og prisvindende løbestrømpe PlusSock Running Stimulation.

Vi giver 25% rabat på begge produkter – en oplagt gaveide til en du holder af. Vi har også gavekort som julegaveide. Et gavekort kan f.eks. bruges til massage, træning, løbestilsanalyse, træningsudstyr og meget mere. Se vores udvalg i klinikken eller klik her.

TRÆNING

I januar måned trænger mange til ekstra motivation for at brænde julens kalorier af. Er du medlem af træningscentret kan du forære gratis træning til en, du har lyst at træne med. Hent et gavekort i receptionen, der gælder til fri træning i januar måned for din gæst. Melder din gæst sig efterfølgende ind i træningscentret får du til gengæld 1 gang massage af os.

Er du ikke medlem af træningscentret tilbyder vi medlemskab oprettet i januar måned 2016 til specialpris: kr. 250 pr. md. (normalpris kr. 325), inklusiv programlægning. Medlemskabet er uden binding og oprettelsesgebyr, og prisen er gældende hele 2016.

NY SAMARBEJDSPARTNER

Vi har været heldige at få tilknyttet Heidi N. Christensen, der er kostvejleder, coach og personlig træner. Hun kan hjælpe dig med at ændre din form, livsstil eller vægt. Hun ved, hvor svært det er, at bevare motivationen i en travl hverdag – men med pisk, ros og vejledning når du hurtigere dine mål.

I januar starter Heidi et nyt livsstilshold. Et 12 ugers forløb med træning og kostvejledning, hvor du får redskaber til en varig livstilsændring. Der er plads til 8 deltagere. Læs mere her.

TAK fordi du valgte Randers Fysioterapi til at hjælpe dig

Vi håber også i det nye år at kunne leve op til dine forventninger. Du og din familie ønskes en glædelig jul og sundt nytår.

 

 

HURTIGT I BEHANDLING

Du kan få en hurtig tid til fysioterapi behandling inden for få dage. Det koster lidt ekstra, men kræver til gengæld ingen henvisning fra lægen. Hør nærmere på tlf. 86 42 90 61 eller læs her

BØRNE- BEHANDLING

Vidste du, at vi har en af områdets mest erfarne børneterapeuter ansat i klinikken? Fysioterapeut Lone Kjelstrup Kortbek har i mange år arbejdet med behandling, træning og evaluering af børn, og hun kan også hjælpe dit barn – uden at det kræver lægehenvisning. Læs mere her.

SPÆNDENDE NYT

Randers Fysioterapi skifter navn i det nye år og får ny profil. Det gør vi for at stå endnu stærkere i markedet – både når det gælder private kunder, erhvervslivet, forsikringsselskaber og kommune. Vi glæder os til at præsentere det først i det nye år.

FIND VEJ

Du finder os i Mediehuset på Niels Brocks Gade 12.

Se på kort

NYHEDSBREV

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har registreret din email- adresse, da du blev oprettet som patient i klinikken. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at følge linket nederst på denne side.