Funktion

Personlig træner og coach

Uddannelser

Certificeret personlig træner fra Fitness Institute

Certificeret kostvejleder fra AT WORK

EHFA certificeret Fitness instruktør

Personlig træner hos AJ Bootcamp, Outdoor training,

Holdtræningsinstruktør gennem 25 år, tidligere i FitnessDK, nu hos hos Fitness4you, Randers.

Har diverse kurser i fitnessregi, bl.a Body Pump uddannelsen og certificeret TRX instruktør. Pt. underviser jeg i Outdoor training, Bodypump, cirkeltræning, core træning og træning på foamroller.

Baggrund

Gennem min uddannelse og arbejde i det danske politi, har jeg tilegnet mig en masse viden og erfaring i at arbejde med mennesker.

Jeg har altid elsket at dyrke sport og udfordre min fysiske formåen. Det at sætte sig et mål og arbejde dedikeret og strukturet for at nå det, er for mig en glæde. Gennem min tid i politiet og fitness branchen har jeg fundet ud af, at jeg nyder at motivere og inspirere andre mennesker. Derfor var det naturligt for mig at videreuddanne mig som personlig træner og kostvejleder, og nu lever jeg på fuld tid af at hjælpe andre mennesker med deres livsstil.

Jeg står klar til at hjælpe dig med personlig træning, som vi skræddersyr efter dine ønsker. Jeg ved, hvad det kræver at nå sine mål, det er aldrig let -men vi gør det sammen!

Der er mulighed for flere typer af forløb. Skriv gerne, hvis du er tvivl.

Jeg vil glæde mig til at tage imod dig og hjælpe dig på vej mod dine mål.