Funktion

Psykomotorisk terapeut

 

 

Om uddannelsen

Psykomotorik-uddannelsen er en sundhedsfaglig professionsbachelor på 3 ½ år.

Baggrund

Jeg er uddannet på VIA i Randers som Psykomotorisk terapeut i juni 2016 og har siden august 2016 været selvstændig.  Jeg har haft en bred vifte af klienter, blandt andet voldsofre, kørestolebrugere med smerter i ryggen og stress-ramte.

Udover mit samarbejde med Fysio Danmark Randers underviser jeg også grupper i varmtvandstræning samt afspændings- og bevægelseshold via FOF.

Desuden er jeg  en passioneret salsa-danser og har undervist i salsa-dans siden 2008. Derfor er kropslighed og bevægelse en integreret del af mig, det har øget min kropsforståelse og selvfølelse. For mig har det været en glæde, at lære at bruge kroppen korrekt via sanser, bevægelser og følelser og lære mere hensigtsmæssige kropsvaner via behandlingsteknikker og øvelser.

Behandlingen  

Psykomotorisk behandling er en blid og afspændende behandlingsform, der slipper unødvendige spændinger i kroppen, giver ro i nervesystemet og åbner op for en dybere vejrtrækning. Derfor kan det forebygge og afhjælpe problematikker som stress, uro i kroppen og søvnbesvær. Psykomotorik er en behandlingsform, hvor du vil opnå kropslig og følelsesmæssig trivsel og velvære.

Eksempler på hvad psykomotorisk behandling kan afhjælpe:

  • søvnbesvær
  • stress
  • lavt selvværd
  • ryg, skuldre og nakke smerter
  • unødvendige spændinger
  • mangel på balance
  • dårlig kropsholdning

Praktisk information

Behandlingens varighed er 1 time.

Din påklædning under hele behandlingen er løst træningstøj og behandlingen foregår på briks.

 

For booking af tider, kontakt mig via mail: sosgruppe@gmail.com

Følg med i nyheder og tiltag på Facebook her