Samarbejdspartnere i klinikken og i kommunen.

FysioDanmark Randers har gennem årene oparbejdet et stort og tæt netværk af samarbejdspartnere, både lokalt og landsdækkende. Vi har et tæt samarbejde med områdets praktiserende
læger, som henviser flertallet af patienterne i fysioterapien.Af andre samarbejdspartnere skal nævnes:
Sygehusafdelingerne henviser også mange patienter til FysioDanmark Randers, ligesom speciallæger fra hele regionen henviser patienter.
Daghøjskolen: I samarbejde med Daghøjskolen kører vi løbende livsstils projekter, med fokus på motion, sociale relationer og selvværd . Målet er at motivere deltagerne til en sundere livsstil samt styrke deres fysiske og psykiske ressourcer ift. dagligdagen og til uddannelse og arbejdsmarkedet.
Handicapcenteret Kronjylland & Water & Wellness Randers: Varmtvandsbassinerne i Stevnstrup og Randers,  hvor vi har mange bassinhold fordelt ud over ugen.
Se holdoversigt her.
Fitness1: Vi samarbejder om vidensdeling og skadesforebyggelse og tilbyder hurtig behandling - henvisning fra lægen ikke nødvendig.

Sportsklubber: FysioDanmark Randers har samarbejde med en række sportsklubber omkring behandling og forebyggelse af skader samt foredrag og undervisning.

Boldklub logoFysioDanmark Randers varetager behandlingen af spillerne i Randers HK og Randers HH sammen med læge Steffen Skov og desuden er vi sundhedspartner i Randers FC og samarbejder med deres fysioterapeuter om behandling af ligaspillerne.

Vi har idrætsaftaler med Kristrup Boldklub, Randers Freja Atletik og Randers KFUM om behandling af klubbens spillere samt rådgivning om skadesforebyggelse og træningsoptimering.

Vi har også idrætsaftale med Vorup FB Damefodbold og SIF Assentoft - og flere er på vej..

Har din idrætsklub ikke en aftale om behandling af skader er du velkommen til at høre om vores fordelagtige idrætsklub aftale - vi tilbyder samarbejdsaftaler med alle klubber og idrætsforeninger - uanset størrelse og niveau.

Interesseret i at høre mere; kontakt: Lotte@fysiodanmark-randers.dk


Vi samarbejder med Randers Cheerleaders om behandling af klubbens medlemmer samt rådgiver om førstehjælp til skader og forebyggende tiltag

Også Randers Tennisklub er blevet en del af vores idrætsklub samarbejde med både bredde- og elite idrætsklubber i Randers og omegn. I Randers Tennisklub samarbejder vi om skadesforebyggelse og behandling af klubbens spillere.

Randers Kommune: Der er løbende samarbejde med kommunens fysioterapeuter, socialrådgivere, jobkonsulenter m.fl. Derudover kører vi projekter i samarbejde med kommunen, bl.a har vi årene 2009-2011 været samarbejdspartnere i et brugerdrevet innovationsprojekt , hvor omdrejningspunktet var Diabetes.
Randers Sundhedscenter: Vi har et godt samarbejde med Randers Sundhedscenter og Rehabiliteringsenheden om forskellige træningsprojekter. Vi har ud fra dette samarbejde kunne udvikle træningshold, der efterfølger et kommunalt genoptræningsforløb, fx KOL, diabetes, hjerte eller cancer genoptræningsforløb. Se holdoversigt her
Småbørnscenteret: Småbørnscenteret besidder den største kompetence inden for børnebehandling. Småbørnscenteret henviser børn til behandling i FysioDanmark Randers, og  vi indhenter råd og vejledning hos småbørnscenteret.
Patientforeninger: FysioDanmark Randers samarbejder med en række patientforeninger, blandt andre Gigtforeningen, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen via foredrag, åbent hus arrangementer, projekter, motionsløb mm.
Randers Sport/Intersport: Vi samarbejder med vidensdeling om skader, sportstøj, sko og løbestil via foredrag, workshops og sportsevents.

Intersport

Kostvejledning: FysioDanmark Randers samarbejder med DiætistHuset og kliniks diætist Birgitte Dockner og Marie Louise Olsen.

De har konsultationer her i klinikken. Derudover deltager de i arrangementer og projekter, laver foredrag, underviser m.m.

DiætistHuset-logo-CMYK-hvid1-1024x997

Derudover har FysioDanmark Randers en lang række andre samarbejdspartnere som f.eks.: Hjælpemiddeldepot, skoler, institutioner, plejehjem, psykolog, kiropraktorer, fodterapeuter, virksomheder, forretninger.