FysioDanmark Randers bruger Cardion - din personlige sundhedsprofil.

En sundhedsprofil fra Cardion er en 360 graders tilstandsrapport på helbredet, som peger fremad mod en sundere livsstil.

cardion-stjerne

 

 

 

 

 

 

 

 

Sundhedsprofilen er et personligt testsystem som med et overskueligt sundhedshjul, viser 18 målepunkter, der giver dig et klart billede af din helbredstilstand. Nogle af målepunkterne er body-age, kondition, kolesterol, blodtryk, blodsukker,søvn, kost og motionsvaner.

Tilsammen giver det et meget præcist billede af stærke sider og de områder, hvor der er behov for en ekstra indsats.

Sundhedsprofilen gennemgås altid bagefter sammen med vores testvejleder. Herefter kan vi sammen få lagt den helt rigtige plan og sammen arbejde fremad mod en sundere livsstil.

Hvem har glæde af en sundhedsprofil?

Alle har glæde af, at få lavet et sundhedstjek. For at måle effekt er det nødvendigt, at vide hvor man starter fra. Det er her at sundhedsprofilen kommer ind i billedet. Vi anbefaler, at man får lavet en start og slut test.

Vi henvender os til den enkelte som ønsker en 360 graders tilstandsrapport af helbredet og til firmaer som ønsker øget fokus på sundhed i virksomheden. Cardion systemet kan håndtere mange personer ad gangen, så det er meget effektivt og tidsbesparende for alle.

Testen varer 45 - 60 min., pris kr. 750,-

Tal med din fysioterapeut eller book en tid i receptionen eller på tlf. 86 42 90 61