Træning | FysioDanmark Randers

Træning hos FysioDanmark Randers

Træningscentret tilbyder en lang række faciliteter til dig, der har lyst til at dyrke motion på en seriøs, effektiv og sjov måde.

Samtidig er centret skræddersyet til behandling og forebyggelse af livsstils-sygdomme samt til genoptræning af alle slags skader.

I træningscentret kan du være supereffektiv på en afslappet facon, og du kan få al den hjælp og professionelle støtte, du har brug for.

Introduktion til træning

Alle brugere får lagt et personligt træningsprogram af en fysioterapeut eller fysioterapeut studerende – alle med speciel interesse og kompetencer inden for træning og livsstil.

Sammen laves en målsætning og plan - uanset om du træner her for at komme i bedre form, tabe dig, vil løbe et marathon - eller skal genoptrænes efter en skade.

Læs mere om vores introforløb for nye medlemmer

Holdtræning hos FysioDanmark Randers

Holdtræning for alle

Som medlem af træningscentret har du mulighed for at deltage på flere Fitnesshold, der kører enten i træningscentret eller i holdsalen. Holdene er inkluderet i dit medlemskab.

Læs mere om vores Fitnesshold   |    Se holdplan for Fitnesshold

 

Fysiohold – for dig med specielle behov 

Vi har også holdtræning, hvor man træner på hold med andre med samme diagnose eller funktionsniveau. Disse hold kræver typisk en henvisning fra din læge.

Læs mere om vores Fysiohold   |    Se holdplan for Fysiohold

Testcenter – følg din udvikling

Vi har også mulighed for at teste dig på din kondi, muskelstyrke og fedtprocent - for nogle er det motiverende at kunne få tal på deres fremgang.

Læs mere om vores testcenter

Træningcenter FysioDanmark Randers

Alle er velkomne til at træne hos os

Vores træningscenter er et rigtig godt alternativ til dig, der går uden om de store motionscentre, men som gerne vil dyrke motion eller genoptræning, der virker.

Generel træning i træningscentret kræver ingen læge henvisning, men kommer du til genoptræning efter en skade, har du mulighed for at træne via en lægehenvisning eller via din sundheds- eller ulykkesforsikring.

Læs mere om hvordan du bliver medlem

Ønsker du at træne hos os

Kontakt klinikken på telefon 8642 9061.

Se vores telefontid