Efterfødselstrænig og babymotorik

Kom med til efterfødselstræning og babymotorik i vand

Træningen henvender sig til dig der gerne vil være aktiv med dit barn. Under træningen arbejdes der hos mor med et fokus på en svækket bækkenbund og optræning heraf, styrketræning og pulstræning. Hos baby trænes den tidlige motoriske udvikling, hvor vandet giver mulighed for at udfordre og styrke barnets sanser og reflekser. I begyndelsen vil der være fokus på mor og tilvænning til vandet hos barnet, hvorefter der vil komme et øget fokus på baby og fælles træning. Alt sammen i et trygt miljø med andre nybagte mødre og børn.

Træningen varetages af vores dygtige fysioterapeut Cecilie Rindom Kristensen, der instruerer dig i træning tilpasset dig og dit barn.

Du skal være opmærksom på følgende:

Mor skal have været til 8 ugers lægetjek, før i kan deltage på holdet.
Du behøver ikke at kunne svømme for at træne i vand.

 

Hvor og hvornår

Træningen foregår i 34 grader varmt vand i lækre omgivelser i Water & Wellness Randers og vi træner hver onsdag fra kl. 14.40 - 15.20. Der vil være mulighed for løbende tilmelding, og når holdet bliver fyldt op kan du komme på venteliste.

Tilmeld dig her på vores website og du er tilmeldt når Cecilie har bekræftet din tilmelding.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon: 86 42 90 61 eller skrive en mail til Cecilie på: cecilie@fysiodanmark-randers.dk

 

Pris og betaling

Prisen er 850 kr. for 10 gange (klippekort ordning, hvilket betyder at du kan springe over en gang, hvis du er forhindret)

Mulighed for tilskud fra sygesikringen og ”danmark”.

Tilmelding til efterfødselstræning og babymotorik i vand
Onsdage kl. 14.40 – 15.20
i Water & Wellness Randers

Opstart i uge 36

Der er rift om pladserne, så tilmeld dig i dag for at sikre dig en plads.

Andre hold du kunne være interesseret i:

Graviditetstræning i vand

med Cecilie Rindom Kristensen

 

Læs mere her