Tirsdag kl. 9.00 - 10.30
Fysioterapeut Rikke T Thomsen

Holdet er for dig over 60, som har behov for både det sociale samvær og træning. Det handler om at vedligeholde dit nuværende aktivitetsniveau og der arbejdes på at bedre styrke, udholdenhed, kondition og balance.

Vi lægger vægt på, at træningen skal være effektiv – men samtidig foregå i trygge og hyggelige rammer. Du vil altid være superviseret af den samme fysioterapeut på holdet, hvorved vi sikrer, at øvelser og træning udføres sikkert og med hensyns tagen til forskellige skavanker og problematikker.

Træningen starter med fælles opvarmning – det kan være med elastikker, store bolde, tæppeflise eller hvad vi kan finde på. Derefter har vi to træningspas – et i vores træningscenter, hvor du får lavet dit eget individuelle program og et hvor vi træner cirkeltræning sammen i en holdsal. Til slut har vi lidt afspænding, hvor kroppen og sindet får ro på og du roligt kommer ned i tempo igen.

Du kan deltage på holdet, hvis du er 60+ og har lyst til at træne med andre ligesindede. Du kan både være med som garvet motionist – men også som helt utrænet. Vi kan tage mange hensyn – men du skal være selvhjulpen og have gangfunktion, samt kunne komme op og ned fra gulvet. Smerter i skulder, knæ – slidte hofte og ryg bliver der taget hensyn til, så du kan træne skånsomt.

Hvordan tilmelder jeg mig..?

Kontakt klinikken på telefon 8642 9061.