FysioDanmark Randers tilbyder specialiseret træning på hold i forlængelse af dit nuværende genoptræningsforløb eller behandlingsforløb.

Du vil kunne træne på hold med andre med samme problemstillinger som dine, men også have mulighed at supplere med selvtræning i vort træningscenter, hvis dette måtte ønskes.

Træningen foregår i vores veludstyrede træningscenter og træningssal  i en tryg og uformel atmosfære med plads til masser af humør. Vi har mange års erfaring med specialiseret genoptræning og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Træningen varetages af fysioterapeuter med speciel interesse eller kompetence inden for området.

Vi samarbejder med Randers Kommune om at holdene tager afsæt i det niveau, som de kommunale genoptræningsforløb slutter på. Vi har de samme brugervenlige maskiner (HUR), som Randers Sundhedscenter bruger. Derudover vil vi også inddrage andre redskaber for at videreføre din træning og øge din fysiske formåen i dagligdagen og til dit arbejde.

• Vi tilstræber, at træningen skal foregå i en tryg og uformel atmosfære, hvor den enkelte deltager bidrager med frisk energi og godt humør. Vi inddrager dine behov og ønsker i forhold til øvelsesvalg og intensitet, og træningen kan enkelte gange foregå udendørs – hvis dette måtte ønskes.

• Du møder omklædt på det angivne tidspunkt og holdtræningen varer 55 min.

• Der er løbende optag på holdet, dvs. når du er færdig med dit nuværende træningsforløb kan du fortsætte direkte på et af vore specialhold.

• Holdet oprettes, når der er min. 5 deltagere på holdet. Eventuelt kan to hold med lignende fysiske problemstillinger slås sammen.

 

 GENEREL INFORMATION

Ved specialiseret holdtræning får du mulighed for at træne med andre brugere med samme diagnose eller lignende diagnoser på et hold ledet af en fysioterapeut 1 gang ugentligt.

Desuden kan du få lagt et personligt træningsprogram, så du kan træne på egen hånd i træningscentret, når du har lyst.