KOL træning

Fredag kl. 11.30 - 12.30
v. fysioterapeut Dorthe Dalstrup 

 

Formålet med KOL-holdet er at træne kondition, styrketræning og mobilitet af specielt overkroppen, med fokus på gener i forbindelse med KOL. Fysioterapeuten har fokus på den enkelte og tilpasser træningen efter netop dig. Derfor træner vi også kun på små trygge hold hvor der er tid og fokus på den enkelte.

 

Træningen

Vi træner i den store holdtræningssal, hvor vi først varmer grundigt op og får bevæget hele kroppen. Træningen består af konditionsøvelser, styrketræningsøvelser enten som cirkeltræning eller samlet og balancetræning. Øvelserne kan foregå både stående, siddende og liggende, men alle øvelser kan tilpasses den enkelte.

 

Hvem kan deltage på KOL holdet

Holdet henvender sig til personer som lider af KOL, men også andre som ønsker at forbedre deres kondition eller styrke kan deltage. Er du i tvivl om holdet er noget for dig så kontakt klinikken for at høre mere om holdet. Du kan kontakte klinikken på telefon: 86429061.

 

Hvordan tilmelder jeg mig holdet

Deltagerne skal være set af en fysioterapeut inden deltagelse og gerne den fysioterapeut der varetager holdet. Du skal derfor ringe til klinikken på 8642 9061 for at booke en tid hos en fysioterapeut og gerne Dorthe Dalstrup. Du vil efterfølgende kunne komme på holdet, hvis fysioterapeuten skønner at det er det rigtige tilbud til dig.