Træningsforløb / FysioDanmark Randers

Træningsforløb

Målrettet holdtræning – hvor du over en periode sætter fokus på dit mål.

Lige meget og du er prof eller helt ny i et træningscenter, så har vi den rette hjælp til at motivere dig i din træning.

Har du ikke trænet før og har brug for at skub til at komme i gang og til at holde motivationen oppe, så kan vi hjælpe dig i gang og fastholde dig i din træning ved hjælp af vores træningsforløb, hvor vi følger dig over en periode.

Er du godt i gang med træningen og ønsker at blive udfordret eller er du kørt fast og ikke flytter dig i din træning længere, så kan et træningsforløb med målrettet fokus på dine ønsker måske være det der kickstarter din motivation igen.

Individuelle træningsforløb

Ønsker du fokuseret træning med 110% fokus på dit mål, så står vi klar til at hjælpe dig med din træning.

Læs mere om vores individuelle træningsforløb

Træningsforløb i gruppe

Motiveres du af at blive udfordret og have det sjovt sammen med andre på et fast hold for at holde motivationen oppe igennem en periode med intensiv træning og vejen mod et sundere liv med bevægelse og sundere kost. Så er vores træningsforløb i gruppe det helt rigtige valg for dig.

Læs mere om vores træningsforløb i gruppe

GLAD holdtræningsforløb

GLAD Ryg forløb

Ondt i ryggen..? Vi giver dig redskaber til at få det bedre igennem undervisning i smerte og personlig træning målrettet dig og din udfordring. Forløbet varer 8 uger og har opstart tre gange om året.

Læs mere om vores Glad Ryg træning

GLAD Hofte / Knæ forløb

Ondt i hoften eller knæ..? Vi giver dig redskaber til at få det bedre igennem undervisning i smerte og personlig træning målrettet dig og din udfordring. Forløbet varer 6 uger og har opstart tre gange om året.

Læs mere om vores Glad Hofte / Knæ træning

Vil du med på et af vores træningsforløb..?

Kontakt klinikken på 8642 9061, hvis du ønsker at komme med på et af vores træningsforløb.

Læs om vores andre holdtyper: