Træningscenter | FysioDanmark Randers

Et træningscenter for alle

Vi er meget mere end bare et fitnesscenter.

Hos FysioDanmark Randers har vi et veludstyret træningscenter med mulighed for professionel hjælp af klinikkens fysioterapeuter.

Vi har fokus på trygge rammer hvor du får de bedste forudsætninger for at gøre kroppen stærk og sund. Alle er velkomne.

 

Faciliteter & udstyr i træningscentret

Hos FysioDanmark Randers ønsker vi at tilbyde dig en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet.

Træningscentret tilbyder en lang række faciliteter til dig, der er i gang med et genoptræningsforløb eller ønsker at dyrke motion på en seriøs, effektiv og sjov måde.

Centret er et rigtig godt alternativ til dig, der går uden om de store motionscentre, men som gerne vil dyrke motion eller genoptræning med mulighed for den hjælp som lige præcis du har brug for.

Læs mere om træningscentrets faciliteter

 

Introforløb til alle nye medlememer

Alle brugere får lagt et personligt træningsprogram af en fysioterapeut eller fysioterapeut studerende - alle med speciel interesse og kompetencer inden for træning og livsstil. Sammen laves en målsætning og plan - uanset om du træner her for at komme i bedre form, tabe dig, vil løbe et marathon - eller skal genoptrænes efter en skade.

Som medlem af træningscentret har du mulighed for at deltage på flere hold, der kører enten i træningscentret eller i holdsalen. Holdene er inkluderet i dit medlemskab.

Vi har også diagnose specifikke hold, hvor man træner på hold  med andre folk med samme diagnose eller funktionsniveau. Disse hold kræver typisk en henvisning fra din læge. Se holdene i menuen til højre under specialiseret holdtræning.

Læs mere om hvordan du bliver medlem

 

Holdtræning for medlemmer af træningscentret

Som STANDARD medlem af vores træningscenter kan du gratis deltage på vores Fitness hold. Hvis du er BASIS medlem har du mulighed for at købe et klippekort til 10 gange træning. Deltagelse på holdene kræver online tilmelding.

Se holdplan med Fitness hold

 

Priser for medlemskab

Vi tilbyder to forskellige medlemskaber med hver sine fordele.
Se vores medlemskaber og find priser

Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dig?
Så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller kontakte os på 8642 9061.

 

Åbningstider

Se træningscentrets åbningstider

Træningscentret er åbent alle hverdage og om lørdagen. Søndag og helligdage er klinikken lukket.

Ønsker du at træne uden for åbningstiden, kan du tilkøbe en chipnøgle så du selv kan komme ind i træningscentret aftener, weekender og helligdage.

Vil du være medlem af træningscentret..?

Så kontakt klinikken på telefon 8642 9061 og meld dig ind.

Læs mere om at blive nyt medlem