Træningscenter | FysioDanmark Randers

Et træningscenter for alle

Hos FysioDanmark Randers har vi et veludstyret træningscenter hvor alle kan blive medlem.

Vi har fokus på at der skal være en tryg atmosfære og mulighed for at få professionel hjælp af fysioterapeuter.

 

Faciliteter & udstyr i træningscentret

Træningscentret tilbyder en lang række faciliteter til dig, der har lyst til at dyrke motion på en seriøs, effektiv og sjov måde.

Samtidig er centret skræddersyet til behandling og forebyggelse af livsstils-sygdomme samt til genoptræning af alle slags skader.

I træningscentret kan du være supereffektiv på en afslappet facon, og du kan få al den hjælp og professionelle støtte, du har brug for.

Centret er et rigtig godt alternativ til dig, der går uden om de store motionscentre, men som gerne vil dyrke motion eller genoptræning, der virker.

Læs mere om træningscentrets faciliteter

 

Introforløb til alle nye medlememer

Alle brugere får lagt et personligt træningsprogram af en fysioterapeut eller fysioterapeut studerende - alle med speciel interesse og kompetencer inden for træning og livsstil. Sammen laves en målsætning og plan - uanset om du træner her for at komme i bedre form, tabe dig, vil løbe et marathon - eller skal genoptrænes efter en skade.

Som medlem af træningscentret har du mulighed for at deltage på flere hold, der kører enten i træningscentret eller i holdsalen. Holdene er inkluderet i dit medlemskab.

Vi har også diagnose specifikke hold, hvor man træner på hold  med andre folk med samme diagnose eller funktionsniveau. Disse hold kræver typisk en henvisning fra din læge. Se holdene i menuen til højre under specialiseret holdtræning.

Læs mere om hvordan du bliver medlem

 

Gratis holdtræning for medlemmer af træningscentret

Som medlem af vores træningscenter kan du gratis deltage på vores Fitness hold.
Deltagelse på holdene kræver tilmelding i receptionen eller på tlf. nr. 86 42 90 61

Se holdplan med Fitness hold

 

Testcenter

Vi har også mulighed for at teste dig på din kondi, muskelstyrke og fedtprocent - for nogle er det motiverende at kunne få tal på deres fremgang.

Læs mere om hvilke test vi tilbyder

 

Priser for medlemskab

Generel træning i træningscentret kræver ingen læge henvisning, men kommer du til genoptræning efter en skade, har du mulighed for at træne via en læge henvisning eller via din sundheds- eller ulykkesforsikring.

Se vores forskellige medlemskaber og find priser

 

Åbningstider

Træningscentret er åbent alle hverdage og om lørdagen. Søndag og helligdage er klinikken lukket.

Ønsker du at træne uden for åbningstid, så kan du tilkøbe en chipnøgle så du selv kan komme ind i træningscentret aftner, weekender og helligdage.

Se træningscentrets åbningstider

Vil du være medlem af træningscentret..?

Så kontakt klinikken på telefon 8642 9061 og book en tid til introforløb med en fysioterapeut, hvor i sammen laver et træningsprogram og du bliver hjulpet godt i gang.

Læs mere om at blive nyt medlem