Nyt medlem hos FysioDanmark Randers' træningscenter

Medlemskab af træningscentret

Vi har flere forskellige medlemskaber at vælge i mellem.

Fri træning inkl. Fitness hold

Du kan frit træne i åbningstiden og deltage på vores Fitness hold.

Træn 2 – og spar penge

Er i to personer, fra samme husstand som ønsker at træne, har vi lavet et medlemskab som passer til jer.

Alle er velkomne i vores træningscenter

I vores træningscenter er alle velkomne til at blive medlem uanset om du er i et behandlingforløb eller ej. Træningscentret er indrettet med moderne træningsudstyr som du bliver instrueret i at bruge når du melder dig ind hos os. Vi har en god atmosfære i træningscentret og der er et godt sammenhold mellem mange af vores faste medlemmer som mødes til træning flere gange om ugen. Musikken er afdæmpet og der er tid til en snak med de andre medlemmer imellem træningerne hvis du ønsker det. Vi har fokus på at alle føler sig trygge ved deres træning og står altid klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Vi hjælper dig i gang 

Vi ved at det kan være svært at komme i gang med at træne og derfor vil vi gerne give dig den bedst mulige start. Kontakt klinikken på 8642 9061 hvis du ønsker at starte din træning hos os. Vi vil finde en fysioterapeut som kan hjælpe dig i gang og lægge en træningsplan for dig ud fra dine mål og ønsker. Du vil også få en rundvisning rundt i træningscentret samt en gennemgang af dit træningsprogram, så du trygt kan gå i gang. Det kalder vi tryg træning.

 

Vi følger dig 

Tre måneder efter din opstart anbefaler vi at du får en opfølgning på dit træningsprogram. Ofte ser vi at vægten skal justeres, fordi du har gjort fremskidt og enkelte øvelser skal måske udskiftes eller flere skal tilføjes. Der kan være mange gode grunde til at få en opfølgning hos en fysioterapeut og du kan selvfølgelig altid selv booke en tid hos en af vores fysioterapeuter når de passer dig eller når du trænger til nye øvelser eller udfordringer. Du kan booke en tid til programlægning på telefon 8642 9061 eller spørge efter en tid i receptionen når du er i klinikken.

Se priser for programlægning og træningsopfølgning 

 

Lettere bliver træningen ikke

Vi har topmoderne træningsudstyr fra HUR som er meget enkelt at betjene. Du trykker bare på skærmens plus og minus knapper og så indstiller maskinen selv vægten for dig. Lettere bliver det ikke og du undgår uhensigtsmæssige vrid og løft ved justering af vægt.

Læs mere om vores udstyr og faciliteter.

 

Bliv medlem i træningscenteret

Ønsker du at blive medlem af vores træningscenter skal du kontakte klinikken på 8642 9061 for at booke en tid til opstart i træningscentret.
Så vil vores fysioterapeut give dig en rundvisning i træningscentret og lægge et program til dig samt at vise hvordan træningsmaskinerne fungere.

 

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 8640 9061.

 

 

Vil du være medlem af træningscentret..?

Så kontakt klinikken på telefon 8642 9061 og book en tid til introforløb med en fysioterapeut, hvor i sammen laver et træningsprogram og du bliver hjulpet godt i gang.

Typiske spørgsmål vi får til vores træningscenter

 

Kan jeg træne uden et forløb hos en fysioterapeut..?

Ja - det kan du sagtens.
Træningscentret er åben for alle og fungerer som en selvstændig enhed. Vi har mange brugere som kun benytter sig af træningscentret.

 

Skal jeg have en henvisning..?

Nej, træningscentret fungerer som en selvstændig enhed og du skal derfor ikke have en henvisning for at træne.

 

Kan jeg bruge mig vederlagsfri henvisning til at træne hos jer..? 

Ja, har du en henvisning på vederlagsfri fysioterapi kan du benytte dig af træningscentret og deltage på vores FysioHold.

 

Er træningscentret handicapvenligt..?

Ja vores træningscenter er indrettet så det er muligt at komme rundt mellem træningsudstyret med kørestol og vi har flere medlemmer som er kørestolsbrugere. Har du en af de store kørestole skal du bruge indgang 14 og tage elevatoren op, da denne er større end i opgang 12.