Personlig træning | FysioDanmark Randers

Personlig træning

Lige meget og du er prof eller helt ny i et træningscenter, så har vi den rette hjælp til at motivere dig i din træning.

Har du ikke trænet før og har brug for at skub til at komme i gang og til at holde motivationen oppe, så kan vi hjælpe dig i gang og fastholde dig i din træning ved hjælp af vores træningsforløb, hvor vi følger dig over en periode.

Er du godt i gang med træningen og ønsker at blive udfordret eller er du kørt fast og ikke flytter dig i din træning længere, så kan et nyt træningsprogram med målrettet fokus på dine ønsker måske være det der kickstarter din motivation igen.

 

Træningsprogramlægning af personlig træner 

Du fortælles os hvad dine ønsker til træningen er og hvilke mål du gerne vil nå. Vores personlige træner vil herefter sammen med dig sammesætte et skræddersyet træningsprogram til dig og dit mål.

Der afsættes 60 min. til samtale og programlægning.

Se pris for personlig træner programlægning

 

Opfølgning på træningsprogram af personlig træner

Få fulgt op på træningsprogrammet og få justeret nogle øvelser.

Der afsættes 45 min. til opfølgning.

Se pris for opfølgning på personlig træner program

Personlig trænings- og kostforløb

Vil du i gang med en livsstilsændring eller træning med et konkret mål, så anbefaler vi et af vores træningsforløb. Vi har træningsforløb både på hold og som individuelle forløb – alt efter hvad der passer dig bedst.

Individuelle trænings- og kostforløb

Ønsker du fokuseret træning med 110% fokus på dit mål, så står vi klar til at hjælpe dig med din træning.

Læs mere om vores individuelle træningsforløb

Træningsforløb i gruppe

Motiveres du af at blive udfordret og have det sjovt sammen med andre på et fast hold for at holde motivationen oppe igennem en periode med intensiv træning og vejen mod et sundere liv med bevægelse og sundere kost. Så er vores træningsforløb på hold det helt rigtige valg for dig.

Læs mere om vores træningsforløb i gruppe

Lad os hjælpe dig i gang med din træning

Book tid til personlig træning på telefon 8642 9061.